Sovtex AB - Logo
Köp innan kl 15 skickas samma dag!
(Gäller lagervaror)
 • Hem
  Hem Här hittar du alla blogginlägg på sidan.
 • Kategorier
  Kategorier Visar en lista på kategorier från denna blogg.
 • Bloggare
  Bloggare Sök efter din favorit bloggare på sidan.
 • Arkiv
  Arkiv Visar en lista på de senaste blogginläggen.
 • Logga in
  Logga in Inloggningsformulär
Postad av den in Inredning
 • Teckensnitts storlek: Större Mindre

Tro hopp och kärlek

 

Svanefors nya kollektion har något för alla smaker. Den går från romantisk chabby shic, genom ultra modernt och landar i new england inspirerat med stjärnor på blå eller röd botten. Ansikten på kuddfodral kommer starkt, liksom starka färger och mönster. Samtidigt som de romantiska mer lugna färgerna och modellerna stannar kvar lite till, och får sällskap av de nya dova färgerna, dimrosa, grå och mulet blå.

De skriver själva så här om sin nya kollektion:

Namnet på våren och sommarens kollektion är tre starka ord som så enkelt och bra beskriver det vi känner och tror på. Inte bara i vårt jobb utan även till det som händer i vår omvärld. Genom tro på det vi gör, hoppas på en bättre värld och att se kärleken i det lilla så går vi en ljus och bra framtid till mötes.
Trenden där allt är tillåtet och bara den egna smaken sätter gränser håller i sig. Därför hittar ni allt från det vita lantliga till det färgstarka karaktärerna.
Serien i sammet följer med från förra säsongen och lyfter fram många av de nya vårmönstren.
I den lantliga delen har vi valt lite dova färger som dimrosa, lavendelblå och ljusgrå. För den lyxigare looken har vi några riktiga godbitar med stora mönsterbilder och härliga material.
Välkommen till en ny inspirerande säsong med oss!

Senast ändrad den

Ulrika är en kvinna i sina bästa år som älskar sin familj, sitt ombonade hem, att springa tills hon stupar och att resa. När andra varvar ner med en god bok går hon ut och luktar på blommorna likt Ferdinand i sin prunkande trädgård, gärna i sällskap av familjens hund som alltid är med varhelst familjen befinner sig.

Författarens senaste inlägg