Sovtex AB - Logo
Köp innan kl 15 skickas samma dag!
(Gäller lagervaror)
 • Hem
  Hem Här hittar du alla blogginlägg på sidan.
 • Kategorier
  Kategorier Visar en lista på kategorier från denna blogg.
 • Bloggare
  Bloggare Sök efter din favorit bloggare på sidan.
 • Arkiv
  Arkiv Visar en lista på de senaste blogginläggen.
 • Logga in
  Logga in Inloggningsformulär
Postad av den in Inredning
 • Teckensnitts storlek: Större Mindre

Super duper fräscht!

alt

Idag har jag varit lite duktig och tokstädat! Jag har bäddat rent i alla sängar och tvättat alla kuddar och sängkläder. Puhh vilket jobb! Men nu kommer det att kännas så oförskämt lyxigt när jag nyduschad ska glida ner mellan lakanen med fluffiga kuddar ikväll. Det gör mig extra lycklig!

Det händer visserligen inte så ofta men idag har jag torkat lakanen ute i friska luften, då doftar de så underbart!

Nu ska vi njuta av helgen, det ska bli toppenväder här i Nordvästra Skåne! Trevlig helg!


Jag är väldigt glad för Sovtex sängkläder som jag tycker håller en fantastisk kvalitet och bra priser!

Personligen är jag speciellt förtjust i ljusa sängkläder. Här visar jag två av mina favoriter! Titta gärna vidare på bland Sovtex sängkläder.

 

Mora

 

 

 

Longitud

Senast ändrad den

Charlotta är gift, har två barn och bor i en villa i Skåne. Hon älskar att blogga, vara med där det händer, umgås med goda vänner, fixa med villan, trädgårdsarbete, läsa fina inredningsmagazin och att sy. Hon är dessutom en duktig fotograf och tokgillar Sovtex produkter. Charlotta har dessvärre slutat som bloggare på sovtex och därmed får vi inte fler fina inlägg från henne.