Sovtex AB - Logo
Köp innan kl 15 skickas samma dag!
(Gäller lagervaror)
 • Hem
  Hem Här hittar du alla blogginlägg på sidan.
 • Kategorier
  Kategorier Visar en lista på kategorier från denna blogg.
 • Bloggare
  Bloggare Sök efter din favorit bloggare på sidan.
 • Arkiv
  Arkiv Visar en lista på de senaste blogginläggen.
 • Logga in
  Logga in Inloggningsformulär
Postad av den in Säsong
 • Teckensnitts storlek: Större Mindre

Smultronställe och inredningsjakt i Skåne...

När jag tog ett steg innanför dörrarna mötes jag av ljuvliga dofter av lavendel, underbara blommor, tvålar och doftljus. Här fanns allt! Lugn och ro för själen. Godis för ögonen! Den ena möbeln var vackrare en den andra. Här fanns något för alla mina sinnen!

Förra helgen bestämde jag och min kära syster oss för att vi skulle besöka några av våra "favorit-smultronställen" med inredning och snygga kläder. Vi kände att vi behövde få komma iväg en stund för oss själva och skaka av vår stressiga tillvaro. Bara få prata och ha det mysigt! Vi var sugna på att få se lite vårnytt i inredningsvärlden Det blev en fantastisk dag! Första stället som vi gjorde vårt besök på heter Slottstallet och ligger i Skåne mellan Ängelholm och Höganäs.

När jag tog ett steg innanför dörrarna mötes jag av ljuvliga dofter av lavendel, underbara blommor, tvålar och doftljus. Här fanns lugn och ro för själen. Godis för ögonen! Den en möbeln var vackrare en den andra...

Här fanns något för alla mina sinnen!

Vi fick ett varmt och vänligt bemötande av kvinnan som äger stället. Jag hade läst en artikel om henne för några år sedan. Det visade sig att hon tidigare arbetat som polis i över 20 år, men att hon nu ägde detta charmiga ställe sedan 11 år tillbaka. Snacka om miljöombyte! Härligt och spännande att möta människor som vågar satsa lite och följa sina drömmar. Det borde alla göra!!!

Det var både gamla och nya möbler med tydliga influenser från Frankrike och Danmark. Det fanns många unika saker som jag inte hade sett på något annat ställe. Verkligen extra roligt! Jag och min syster spenderade mycket tid här. Vi bara gick och njöt! Denna gången gjorde vi bara några små inköp i form av tvålar, krokar, krukor, lavendel och givetvis var vi tvugna att stilla det sista sinnet också! Vi köpte fantastiskt goda chokladkaffebönor att njuta av resten av färden....

Jag delar glatt och nöjt ut 5 smultron av 5 möjliga till Slottstallet!

Här är lite mer bilder! Titta och njut!

Efter detta stället åkte vi till ett annat charmigt ställe som heter "Ann på Macken"!

Här hittade vi ett varierat utbud av nytt i olika stilar och gammalt från olika tidsepoker. Lite anorlunda och spännade.

Kolla in bilderna!

Här sprang några mindre besökare som fick vara med i bakgrunden av denna bilden!

Sedan åkte vi till en av min systers favoritställe, Mölles Krukmakeri och fikade, pratade och njöt av det härliga vädret!

Läs vad som står på tunnan, det är helt otroligt! Vilket fantastikst hantverk det är! Vem älskar inte att dricka kaffe eller te i en handgjord och drejad vacker kopp?


Senast ändrad den

Charlotta är gift, har två barn och bor i en villa i Skåne. Hon älskar att blogga, vara med där det händer, umgås med goda vänner, fixa med villan, trädgårdsarbete, läsa fina inredningsmagazin och att sy. Hon är dessutom en duktig fotograf och tokgillar Sovtex produkter. Charlotta har dessvärre slutat som bloggare på sovtex och därmed får vi inte fler fina inlägg från henne.