Fel
 • JUser::_load: Unable to load user with id: 11033

Charlotta

En blogg om inredning, produkter & tävlingar.

 • Hem
  Hem Här hittar du alla blogginlägg på sidan.
 • Kategorier
  Kategorier Visar en lista på kategorier från denna blogg.
 • Taggar
  Taggar Visar en lista på taggar som använts i bloggen.
 • Bloggare
  Bloggare Sök efter din favorit bloggare på sidan.
 • Arkiv
  Arkiv Visar en lista på de senaste blogginläggen.
 • Logga in
  Logga in Inloggningsformulär
Postad av den in Säsong
 • Teckensnitts storlek: Större Mindre
 • Träffar: 4198
 • 0 Kommentarer

Nu står den underbara Magnolian i full blom!

Äntligen är våren här!

På vägen hem från mitt jobb cyklade jag förbi ett underbart Magnoliaträd i full blom. Trädet var gigantiskt och var magiskt vackert! Jag fick sån lust att gå in i trädgården och lägga mig under den färgsprakande kronan och bara njuta! 

Förmodligen hade det inte uppskattats av de som bodde i huset om där låg en vilt främmande kvinna på deras gräsmatta! Nej det går inte för sig såklart!

Jag bara måste köpa mig ett eget Magnoliaträd! Det är nämligen bland det vackraste jag vet!

Jag skulle t o m påstå att det ligger med i topp tre listan, "på min vackra saker lista"! Det har varit mitt favoritträd länge men jag har ännu inte köpt något men i år bara, måste måste jag ha ett! Visst är det underbart vackert?

alt

 

Personligen är jag glad för alla typer av vita nyanser på väggar och även gardiner och kuddar men jag tycker att det är så snyggt att ta in en accentfärg för att liva upp det hela lite och förstärka med lite fin färg här och där. Det här gardinerna från Sovtex tycker jag är så snygga! Jag tror att jag ska köpa ett par, ska bara bestämma mig vilken färg jag gillar bäst! Här är mina två favoriter:

alt

alt

Se vilka fler färger som finns här.  Vilken färg gillar du mest?

 


 

 

När jag letade fina bilder på Magnolia träd stötte jag på den här artikeln från aftonbladet som handlade om ett hus på Gotland som hade fått fina utmärkelser för den vackra byggnationen. Då var fastigheten till salu för 6,4 miljoner kr (år 2009). Eftersom det var finanskris i Sverige detta år blev det inte sålt, utan först efter några månader senare hittades äntligen en köpare och det var ingen mindre än Mikael Persbrandt!

 

 

alt

 

- Jaså det är så det ser ut, där denna vackre men ack så busiga man drar sig tillbaka och funderar över sina synder, under sin Magnolia...

Wink 

 

 


 

 

0

Kommentarer

 • Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar

Lämna kommentar

Gäst 2018-06-25 @ 04:10

Din Varukorg

Din varukorg är tom.

Kategorier

135 post(s)
61 post(s)
61 post(s)
frakt

Frakt
Frakt Sverige Fraktfritt
Gäller köp över 500kr 

100 kr Rabatt
på din nästa order när du handlar för 1000 kr.
Läs mer här.

Ordrar inkomna innan kl 14 skickas samma dag, gäller lagervaror.

14 dgr. ångerrätt.

Senaste Recensioner

5 STARS
Ursöt skylt som till 100% överensstämmer med hur det är hemma hos oss :)

Trygg e-handel

Trygg e-handel