Sovtex AB - Logo
Köp innan kl 15 skickas samma dag!
(Gäller lagervaror)
 • Hem
  Hem Här hittar du alla blogginlägg på sidan.
 • Kategorier
  Kategorier Visar en lista på kategorier från denna blogg.
 • Bloggare
  Bloggare Sök efter din favorit bloggare på sidan.
 • Arkiv
  Arkiv Visar en lista på de senaste blogginläggen.
 • Logga in
  Logga in Inloggningsformulär
Postad av den in Säsong
 • Teckensnitts storlek: Större Mindre

Nu står den underbara Magnolian i full blom!

Äntligen är våren här!

På vägen hem från mitt jobb cyklade jag förbi ett underbart Magnoliaträd i full blom. Trädet var gigantiskt och var magiskt vackert! Jag fick sån lust att gå in i trädgården och lägga mig under den färgsprakande kronan och bara njuta! 

Förmodligen hade det inte uppskattats av de som bodde i huset om där låg en vilt främmande kvinna på deras gräsmatta! Nej det går inte för sig såklart!

Jag bara måste köpa mig ett eget Magnoliaträd! Det är nämligen bland det vackraste jag vet!

Jag skulle t o m påstå att det ligger med i topp tre listan, "på min vackra saker lista"! Det har varit mitt favoritträd länge men jag har ännu inte köpt något men i år bara, måste måste jag ha ett! Visst är det underbart vackert?

alt

 

Personligen är jag glad för alla typer av vita nyanser på väggar och även gardiner och kuddar men jag tycker att det är så snyggt att ta in en accentfärg för att liva upp det hela lite och förstärka med lite fin färg här och där. Det här gardinerna från Sovtex tycker jag är så snygga! Jag tror att jag ska köpa ett par, ska bara bestämma mig vilken färg jag gillar bäst! Här är mina två favoriter:

alt

alt

Se vilka fler färger som finns här.  Vilken färg gillar du mest?

 


 

 

När jag letade fina bilder på Magnolia träd stötte jag på den här artikeln från aftonbladet som handlade om ett hus på Gotland som hade fått fina utmärkelser för den vackra byggnationen. Då var fastigheten till salu för 6,4 miljoner kr (år 2009). Eftersom det var finanskris i Sverige detta år blev det inte sålt, utan först efter några månader senare hittades äntligen en köpare och det var ingen mindre än Mikael Persbrandt!

 

 

alt

 

- Jaså det är så det ser ut, där denna vackre men ack så busiga man drar sig tillbaka och funderar över sina synder, under sin Magnolia...

 

 


Senast ändrad den

Charlotta är gift, har två barn och bor i en villa i Skåne. Hon älskar att blogga, vara med där det händer, umgås med goda vänner, fixa med villan, trädgårdsarbete, läsa fina inredningsmagazin och att sy. Hon är dessutom en duktig fotograf och tokgillar Sovtex produkter. Charlotta har dessvärre slutat som bloggare på sovtex och därmed får vi inte fler fina inlägg från henne.