Sovtex AB - Logo
Köp innan kl 15 skickas samma dag!
(Gäller lagervaror)
 • Hem
  Hem Här hittar du alla blogginlägg på sidan.
 • Kategorier
  Kategorier Visar en lista på kategorier från denna blogg.
 • Bloggare
  Bloggare Sök efter din favorit bloggare på sidan.
 • Arkiv
  Arkiv Visar en lista på de senaste blogginläggen.
 • Logga in
  Logga in Inloggningsformulär
Postad av den in Säsong
 • Teckensnitts storlek: Större Mindre

Studenten närmar sig...

Nu är snart skolan slut för våra glada studenter, och då gäller det att komma på vad man ska ge dem i present. Studenten innebär ett första kliv ut i vuxenlivet och många börjar planera för att flytta hemifrån. Därför är ofta saker som tillhör hemgiften uppskattade.

Bestick är till exempel något som alltid behövs. I vårt sortiment finns till exempel Fjord Bestickset 40-delar, som är ett stilrent set innehållande både matbestick och serveringsbestick. Perfekt för den som precis har flyttat hemifrån och behöver lite av allt! 

En annan fin present är Lord Nelson Dricksglas. I detta ingår 4 glas i tumbler-modell. En bonus är att glasen levereras i en fin presentförpackning. Man kan även beställa glasen tillsammans med en karaff. Även detta set levereras i en presentförpackning, och är väldigt fint att ha stående framme i till exempel ett vitrinskåp.

Student

Senast ändrad den

Bloggare och produktbeskrivare här på Sovtex som passande nog tycker om att skriva. På hennes lediga tid älskar hon att resa, umgås med familj och vänner eller koppla av med en riktigt bra bok. Har blivit sambo och därmed försökt få ihop två inredningsstilar till en.