Sovtex AB - Home
Köp innan kl 15 skickas samma dag!
(Gäller lagervaror)

Sovtex Blogg

En blogg om inredning, produkter & tävlingar.

 • Hem
  Hem Här hittar du alla blogginlägg på sidan.
 • Kategorier
  Kategorier Visar en lista på kategorier från denna blogg.
 • Bloggare
  Bloggare Sök efter din favorit bloggare på sidan.
 • Arkiv
  Arkiv Visar en lista på de senaste blogginläggen.
 • Logga in
  Logga in Inloggningsformulär
Postad av den in Säsong
 • Teckensnitts storlek: Större Mindre

Såhär på sommaren...

...vill man ju vara ute så mycket som möjligt när vädret tillåter. Något av det bästa jag vet är att sitta på stranden en härlig sommarkväll och se när solen går ner, gärna med ett glas vin i handen och i sällskap med någon jag tycker om. 

Men det där med att dricka vin på stranden, eller ha med sig någon form av picknick överhuvudtaget, kan vara lite bökigt. Man vill ju inte ta med sig den finaste servisen precis. Det blir både tungt och riskerar att gå sönder! Samtidigt förtar det lite av känslan om man dricker ur engångsglas.

Något som är lätt att ha med sig är våra Vinglas i APS-plast. De är oömtåliga, samtidigt som de behåller en exklusiv look och känns sköna att dricka ur. I samma kollektion finns även dricksglas, skål och tillbringare, även dessa i tålig APS-plast. Så nu kan du äta ute utan att vara rädd för att porslinet går sönder!

Klicka på bilden för att komma till kollektionen!

Sommarplast

 

Senast ändrad den

Bloggare och produktbeskrivare här på Sovtex som passande nog tycker om att skriva. På hennes lediga tid älskar hon att resa, umgås med familj och vänner eller koppla av med en riktigt bra bok. Har blivit sambo och därmed försökt få ihop två inredningsstilar till en.