Sovtex AB - Logo
Köp innan kl 15 skickas samma dag!
(Gäller lagervaror)
 • Hem
  Hem Här hittar du alla blogginlägg på sidan.
 • Kategorier
  Kategorier Visar en lista på kategorier från denna blogg.
 • Bloggare
  Bloggare Sök efter din favorit bloggare på sidan.
 • Arkiv
  Arkiv Visar en lista på de senaste blogginläggen.
 • Logga in
  Logga in Inloggningsformulär
Postad av den in Inredning
 • Teckensnitts storlek: Större Mindre

Presentation

Hej!
Jag har äran att vara den nya frilansande bloggaren på den framgångsrika och snabbt växande webb-shopen Sovtex. Jag har bloggat sedan många år tillbaka med inredning och skapande som intresseområde. Eftersom jag är tokgillar Sovtex produkter tycker jag att detta är ett väldigt roligt uppdrag att blogga om inredningstrender och produkter från Sovtex! Jag kommer under resans gång visa er några av mina sovtex-guldkorn!

När jag inte bloggar eller skapar och får utlopp för min kreativa sida, arbetar jag inom fastighetsbranschen. Jag är gift och har två barn och bor i en villa i Skåne. Jag älskar att vara med där det händer... umgås med goda vänner, fixa med vår villa, trädgårdsarbete, läsa fina indredningsmagazin, sy, fotografera och givetvis älskar jag att blogga och allt därtill.

Hjärtligt välkommen att titta in på min blogg på Sovtex, jag kan utlova intressant läsning, inspirerande bilder och roliga tävlingar!

Vänliga hälsningar

Charlotta Nildén
charlotta

Senast ändrad den

Charlotta är gift, har två barn och bor i en villa i Skåne. Hon älskar att blogga, vara med där det händer, umgås med goda vänner, fixa med villan, trädgårdsarbete, läsa fina inredningsmagazin och att sy. Hon är dessutom en duktig fotograf och tokgillar Sovtex produkter. Charlotta har dessvärre slutat som bloggare på sovtex och därmed får vi inte fler fina inlägg från henne.