Sovtex AB - Logo
Köp innan kl 15 skickas samma dag!
(Gäller lagervaror)

Oliver Matta Natur

Pris: Från 329 kr
Lev.art:
Ean: 7350118419595
Välj utförande för att se lagerinformation.
:

Denna unika och förtrollande matta, från Venture Home, är skapad för att tillfredsställa dina behov av stil, komfort och estetik.

Oliver har inte bara en vacker design, utan den erbjuder också en läcker struktur tack vare sin unika vävteknik. Den är tillräckligt mångsidig för att passa in i alla rum i ditt hem, men kan även användas utomhus för att skapa en härlig och avslappnad atmosfär på din uteplats, altan eller balkong.

Tillverkad av högkvalitativt jutematerial i naturliga färgskiftningar och med sin ovala form blir den här mattan det perfekta valet för att ge ditt rum en varm och inbjudande känsla.

Färg: Natur.

Tjocklek: ca 8 mm.

Material ovansida Jute.

Material baksida: Jute.

Skötselråd: När de utsätts för direkt solljus kan jutemattor missfärgas eller blekna. Därför är det viktigt att rotera mattan regelbundet för att hålla en jämn färg. Dra inga lösa ändar från mattan, klipp med sax istället. Jutemattor bör inte placeras i några fuktiga områden som badrum eller källare. Lägg aldrig mattan i en lufttät plastpåse. För att förhindra att smuts lägger sig i mattan och skadar den bör en jutematta dammsugas regelbundet, helst en gång i veckan. Dammsug försiktigt och använd ett platt munstycke. Ett mattunderlag håller den på plats och skyddar den mot slitage.

Ta bort fläckar omedelbart. Gnugga inte, försök istället suga upp försiktigt med en trasa. Professionell rengöring rekommenderas för bästa resultat. Jutemattor ska inte kemtvättas eller vikas.

Finns i Storlek:50x90 cm
 160x80 cm
 200x140 cm
 300x200 cmUtgått
Venture Home

Information om: Mattor
Typ Jute
Bredd 80;90;140;200 cm
Längd 50;160;200;300 cm
Färg Beige
Varumärke Venture Home


Fler kategorier