Sovtex AB - Logo
Köp innan kl 15 skickas samma dag!
(Gäller lagervaror)
Sally Överkast BeigeShine Vinglas 2-Pack

Elvis Matta Oval Beige

Pris: 439 kr
Lev.art: 19961-102
Ean: 7340220801524
På väg in, förväntas kunna skickas 2024‑05‑27.

Gör ditt hem till en plats du längtar efter att komma hem till med den handgjorda mattan Elvis. Denna fina matta, från Venture Home, skapar en lyxig känsla.

Den handgjorda mattan Elvis ger dig en touch av elegans och komfort i ditt hem. Med sin korta lugg och mått på 60x85 cm skapar den en stilfull och mysig yta för hemmet. 

Släpp stressen utanför dörren och ge ditt hem en plats för avkoppling och harmoni. Känn lyxen, skapa harmoni och njut av den handgjorda skönheten med  denna matta.

Storlek: 60x85 cm.

Färg: Beige.

Material: 100% bomull.

Tvättråd: När de utsätts för direkt solljus kan mattor bli missfärgade eller blekna. Därför är det viktigt att rotera mattan regelbundet för att hålla en jämn färg. För att förhindra att smuts lägger sig i mattan och skadar den, dammsug den regelbundet, helst en gång i veckan. Dammsug försiktigt och använd ett platt munstycke. Ett mattunderlag håller den på plats och skyddar den mot slitage.
Ta bort fläckar omedelbart. Gnugga inte, försök istället suga upp försiktigt med en trasa. Det är viktigt att inte använda en färgad trasa eftersom detta kan färga mattan. Tvätta eller torktumla aldrig mattan.

Venture Home

Information om: Mattor
Typ Bomull
Bredd 85 cm
Längd 60 cm
Färg Beige
Varumärke Venture Home


Fler kategorier