Sovtex AB - Home
Köp innan kl 15 skickas samma dag!
(Gäller lagervaror)

Klinta Massageljus Unik

Pris: Från 105 kr
Lev.art:
Ean: 7340141002864
Välj utförande för att se lagerinformation.
:

Doft- och Massageljus från Klinta & Co med doft av "Unik" - en doft som enligt Klinta varierar från person till person.

Den varma oljan som bildas när ljuset brinner kan användas som massageolja! Tänd ljuset och låt brinna ett par minuter, doppa sedan fingrarna eller häll ut lite av den lagom varma oljan (ca 55°C) på kroppen och massera in dig själv eller någon annan!

Doft: Unik.

Doftbeskrivning: Människor upplever dofter olika. Hudprodukter doftar annorlunda på olika människor. Ibland mer och ibland mindre. Men Unik är unik. Denna enkla sammansättning av dofter är speciell i dess slag i att den varierar extremt mycket beroende på bäraren och på luktsinnet. Samma krämiga klick luktar söt apelsin på en person, mörk mysk på den andra och någonting annat på den tredje. Och varierar dessutom i både styrka och genomtränglighet. Vi har valt att inte namnge denna doft efter varken ingredienser eller aromer, utan döper den istället till Unik. För det är helt enkelt det den är.

Ingredienser: Helt vegetabiliska och inte testade på djur, tillverkade av ekologisk sojavax, certifierad palmolja och europeisk rapsolja samt några droppar eterisk olja eller parfymolja.

Fria från paraffin, petroleum, parabener, färgämnen eller andra tillsatser.

  Brinntid (upp till ca)
Lilla Klintaljuset 18 h
Stora Massageljuset 45 h
Finns i Storlek:18h
 45h
Klinta

Information om: Dofter
Typ Massageljus
Doft
Färg Vit
Miljö Ekologiskt
Vax Vegetabiliskt
Essens Eterisk
Varumärke Klinta