Sovtex AB - Home
Köp innan kl 15 skickas samma dag!
(Gäller lagervaror)

Charlotta

En blogg om inredning, produkter & tävlingar.

 • Hem
  Hem Här hittar du alla blogginlägg på sidan.
 • Kategorier
  Kategorier Visar en lista på kategorier från denna blogg.
 • Bloggare
  Bloggare Sök efter din favorit bloggare på sidan.
 • Arkiv
  Arkiv Visar en lista på de senaste blogginläggen.
 • Logga in
  Logga in Inloggningsformulär
Postad av den in Säsong
 • Teckensnitts storlek: Större Mindre

Nya blommor!

Igår var jag på en av mina favorit handelsträdgårdar, Hedentorp, i Ängelholm. Jag gick där länge och väl och i slutändan blev det ett "dyrt kalas" men jag åkte därifrån med ett leende på mina läppar! De har en vacker griffeltavla som det står något vackert på som jag inte riktigt kan komma på nu men det är något om sinnesro och det känner jag verkligen när jag är där.

Här kan ni se mina vackra inköp utanför vår bod.

Här är en underbar trådrulle med sax för 149 kr som jag inte kunde motstå, trots att jag redan har en sådan vacker gammal sax. Jag säger bara kolla in den underbara snörerullen! Blir man inte lycklig när man ser den? ;D

Sedan fick jag ett ryck att städa i växthuset också. Det skulle jag har gjort för länge sedan! Där var så stökigt och skitigt! Efter det så blev det riktigt mysigt att vara där inne! När det var klart satt jag där inne och njöt med ett glas rosé och klurade lite och hörde regnet smattra på taket. Mysigt!!

Jag kom fram till att livet kunde vara betydligt sämre men inte så mycket bättre :D

Ja, jag vet... De nyinköpta plantorna har tyvärr inte hoppat ner på sina riktiga platser i trädgården. Jag får svänga med mitt magiska trollspö imorgon alternativ plantera dem själv :D

Senast ändrad den

Charlotta är gift, har två barn och bor i en villa i Skåne. Hon älskar att blogga, vara med där det händer, umgås med goda vänner, fixa med villan, trädgårdsarbete, läsa fina inredningsmagazin och att sy. Hon är dessutom en duktig fotograf och tokgillar Sovtex produkter. Charlotta har dessvärre slutat som bloggare på sovtex och därmed får vi inte fler fina inlägg från henne.