Sovtex AB - Logo
Köp innan kl 15 skickas samma dag!
(Gäller lagervaror)
 • Hem
  Hem Här hittar du alla blogginlägg på sidan.
 • Kategorier
  Kategorier Visar en lista på kategorier från denna blogg.
 • Bloggare
  Bloggare Sök efter din favorit bloggare på sidan.
 • Arkiv
  Arkiv Visar en lista på de senaste blogginläggen.
 • Logga in
  Logga in Inloggningsformulär
Postad av den in Inredning
 • Teckensnitts storlek: Större Mindre

Egen tillverkat keramikfat

Oj oj oj vad jag är stolt över mitt egentillverkade keramikfat. För några veckor sedan var jag och några vänner och provade att skulptera och göra fat i keramik. Det var en sk "öppen verkstad" som man kunde ringa och boka tid och komma när man vill. Jag vill verkligen slå ett slag för detta att prova på! Det är så kul att ha saker som man gjort själv. Jag har knappt provat på att göra keramik tidigare men jag har en syster som är mycket duktig på att dreja så nu ska jag hänga hemma hos henne och tvinga henne att lära mig mer om keramik. Jag kan verkligen rekommendera detta. Kolla in hennes hemsida , det ligger i Jonstorp.

Idag fick jag i alla fall hämta mitt fat så kvällens sallad serverades givetvis på detta mycket handgjorda fat.

Initialerna är där också givetvis... :D 

 

Senast ändrad den

Charlotta är gift, har två barn och bor i en villa i Skåne. Hon älskar att blogga, vara med där det händer, umgås med goda vänner, fixa med villan, trädgårdsarbete, läsa fina inredningsmagazin och att sy. Hon är dessutom en duktig fotograf och tokgillar Sovtex produkter. Charlotta har dessvärre slutat som bloggare på sovtex och därmed får vi inte fler fina inlägg från henne.