Sovtex AB - Logo
Köp innan kl 15 skickas samma dag!
(Gäller lagervaror)
 • Hem
  Hem Här hittar du alla blogginlägg på sidan.
 • Kategorier
  Kategorier Visar en lista på kategorier från denna blogg.
 • Bloggare
  Bloggare Sök efter din favorit bloggare på sidan.
 • Arkiv
  Arkiv Visar en lista på de senaste blogginläggen.
 • Logga in
  Logga in Inloggningsformulär
Postad av den in Säsong
 • Teckensnitts storlek: Större Mindre

Grilla med stil!

Något som hör sommaren till är doften av grillat som sprids över varje kvarter. Såhär i början av sommaren är det särskilt nykommet med en perfekt grillad köttbit med tillhörande godsaker. Grillningen blir ju såklart roligare om man har rätt verktyg och tillbehör.

Varför inte införskaffa detta fina förkläde med matchande grytvante för att undvika matfläckar och brännskador?  Förklädet har en praktisk dubbelficka fram samt en liten ögla som är perfekt att hänga verktyg i. Har man inga bra verktyg rekommenderar jag Lord Nelson Grillverktyg, som är både snygga och rejäla. 

Vill man få den där perfekt grillade köttbiten rekommenderar jag även Lord Nelson Grilltermometer. Denna har dessutom en hopfällbar design som gör att den är smidig att ta med sig på grillutflykter.

Grillning

Senast ändrad den

Bloggare och produktbeskrivare här på Sovtex som passande nog tycker om att skriva. På hennes lediga tid älskar hon att resa, umgås med familj och vänner eller koppla av med en riktigt bra bok. Har blivit sambo och därmed försökt få ihop två inredningsstilar till en.