Sovtex AB - Logo
Köp innan kl 15 skickas samma dag!
(Gäller lagervaror)

Klinta VEGAN Doftpinnar Lemongrass

Pris: 239 kr
Lev.art: K4901
Ean: 7340141003083
Finns i lager och kan skickas idag.

VEGAN från Klinta & Co, doftpinnar med doft av citrongräs. Vegansk doft där även förpackning och behållare är veganska.

Finns även som doftljus!

En beskrivning av VEGAN från tillverkaren:

"Det finns flera veganska alternativ på marknaden vad det gäller ljus och doftpinnar. Men enligt oss ska ett bra veganskt ljus vara bra för allt och alla. Det räcker inte att produkten inte innehåller animaliska ingredienser. Det är lika viktigt att varken djur, natur eller människor tar skada vid tillverkningen. Och det är lika viktigt att ingredienserna är rena och tagna direkt från växtriket så att varken du eller de omkring dig tar någon skada när du tänder ditt ljus. Enkelt och önskvärt men tyvärr långt ifrån självklart. I VEGAN hittar du allt detta och lite till. Vi hoppas du njuter till fullo av de aromatiska dofterna och det rena samvetet!"

Doft: Lemongrass.

Doftbeskrivning: Den söta, friska citrongräsoljan motverkar inflammationer, matsmältningsbesvär och feber. Doften påminner en om sommar, exotiska resmål och ren luft.

Ingredienser: Oljan är gjord av en restprodukt från Klintas sojavaxtillverkning och vegetabilisk aceton (ej från petroleum) samt eteriska oljor gjorda för hudvård. Både förpackning och glasbehållare är genomgående veganska.

Volym: 50 ml.

Klinta

Information om: Dofter
Typ Doftpinnar
Doft Citrus
Färg Vit
Miljö Ekologiskt;Veganskt
Vax Vegetabiliskt
Essens Eterisk
Varumärke Klinta