Sovtex AB - Home
Köp innan kl 15 skickas samma dag!
(Gäller lagervaror)
Lolly-Polly Skötbädd Kant MultiKlinta Doftolja Lavendel

Klinta Doftpinnar Bärnsten & Tonkaböna

Pris: 239 kr
Från 179 kr
5 stars
1 Recensioner
Lev.art:
Ean: 7340141001706
Välj utförande för att se lagerinformation.
:

Doftpinnar från Klinta & Co med doft av bärnsten och tonkaböna. Oljebaserad doft med rottingpinnar som sprider doften i rummet.

Hur du använder doftpinnarna:

Du placerar pinnarna i behållaren med olja, önskar du mindre doft använder du färre pinnar och önskar du mer doft använder du fler pinnar och kanske lite oftare. Ett tips är att börja med en pinne, utvärdera och jobba dig fram till rätt antal för ditt behov. Du kan sedan låta pinnarna stå och verka utan underhåll tills oljan är slut.

Oljan brukar vara i ca 2-6 månader, men det beror mycket på hur många pinnar du använder, luftfuktighet och eventuellt drag.

Klinas kollektion går i samma spår som deras ljus - de har en naturlig och miljövänlig inriktning. Till skillnad från många andra tillverkare så är inte vätskan baserad på någon alkohol som doftbärare, Klinta använder istället en vegetabilisk olja med lika goda egenskaper, och man slipper den eventuella "alkoholiga" delen av doften. Oljan är baserad på sojabönan som är lättodlad, snabbväxande och förnyelsebar.

Pinnarna är tillverkade av en speciell typ av rotting med små kanaler som suger upp oljan och sprider doften i rummet.

Doft: Bärnsten & Tonkaböna.

Ingredienser: Bas, Sojabaserad vegetabilisk olja med eterisk olja eller doftolja.

Finns i Storlek:50 ml
 120 ml
Klinta

Information om: Dofter
Typ
Doft Bärnsten
Färg
Miljö
Vax
Essens
Varumärke Klinta

Kundbetyg5 stars5 baserat på 1 recensioner.

Recensioner:

Nils-Owe  (2022-04-14)
Betyg: 5
Jättenöjd med mitt köp. Doftpinnarna doftar helt magiskt. Stor doftspridning så det doftar både i hall, vardagsrum och sovrum.
Jenny  (2022-04-14)
Betyg: 5
Jättenöjd med mitt köp. Doftpinnarna doftar helt magiskt. Stor doftspridning så det doftar både i hall, vardagsrum och sovrum.