Sovtex AB - Home
Köp innan kl 15 skickas samma dag!
(Gäller lagervaror)

Charlotta

En blogg om inredning, produkter & tävlingar.

 • Hem
  Hem Här hittar du alla blogginlägg på sidan.
 • Kategorier
  Kategorier Visar en lista på kategorier från denna blogg.
 • Bloggare
  Bloggare Sök efter din favorit bloggare på sidan.
 • Arkiv
  Arkiv Visar en lista på de senaste blogginläggen.
 • Logga in
  Logga in Inloggningsformulär
Postad av den in Inredning
 • Teckensnitts storlek: Större Mindre

Vilken helg säger jag bara!

 Jag har inte gjort som på denna bilden och legat på latsidan, denna härliga helg!

Det började med att jag gick på ett av mina barns underbara skolavlslutning i kyrkan i fredags. Det var stämningsfull sång och glada vackra barn! Jag blev så sentimental och lycklig av " Den blomster tid" och alla andra klassiska sommarvisor!

Sedan har det varit hårt men härligt arbete vid hemmet! Vi har börjat måla om vårt hus och de har fixats i rabatter. Vårt hus har många färger men nu ska det bli VITT!

Här är lite inspirationsbilder, dock inte från mitt hus... Här är ett mycket fräckare hus som kan vara lite kul att titta på. Om jag skulle få välja ett hus fritt utan att tänka på några pengar så skulle jag hellre välja en stor gammal patriciervilla men det är klart jag skulle nog trivas bra i detta huset också...

Sedan tog jag som sagt ett bra tag i några rabatter också! Jag tog inga foton på min trädgård men jag hämtar inspiration på nätet och hemma hos vänner som är duktiga på "trädgårdsinredning". Jag tycker om kombinationen av böljande former och raka linjer i trädgården. Jag tycker även att det är fint med att blanda lite olika material som tex trä och sten. En sådan metallkula som man kan se lite längre ner på bilderna skulle jag så gärna vilja ha i min trädgård!

När jag rensade rabatterna tidigare idag hörde jag min snart 6-åriga dotter svara i telefonen. Det var uppenbarligen någon som sökte mig och frågade vad jag gjorde, min söta dotter svarade:

-"Hon är ute och sår ogräs".... hahaha... ganska gulligt tyckte jag, en något partisk mamma...

 

 Bilderna har jag lånat ifrån http://www.mosterstradgård.blogspot.com och www.design4you.com

Senast ändrad den

Charlotta är gift, har två barn och bor i en villa i Skåne. Hon älskar att blogga, vara med där det händer, umgås med goda vänner, fixa med villan, trädgårdsarbete, läsa fina inredningsmagazin och att sy. Hon är dessutom en duktig fotograf och tokgillar Sovtex produkter. Charlotta har dessvärre slutat som bloggare på sovtex och därmed får vi inte fler fina inlägg från henne.