Sovtex AB - Logo
Köp innan kl 15 skickas samma dag!
(Gäller lagervaror)
 • Hem
  Hem Här hittar du alla blogginlägg på sidan.
 • Kategorier
  Kategorier Visar en lista på kategorier från denna blogg.
 • Bloggare
  Bloggare Sök efter din favorit bloggare på sidan.
 • Arkiv
  Arkiv Visar en lista på de senaste blogginläggen.
 • Logga in
  Logga in Inloggningsformulär
Postad av den in Inredning
 • Teckensnitts storlek: Större Mindre

Vilken helg!

Vilken helg, med loppis, målning, Helsingborgsfestival och Hantverksmässan i Båstad mm. Idag har jag förgyllt dagen med att tvätta fyra cyklar (gör folk det nuförtiden eller, jag kommer ihåg att jag gjorde det när jag var barn och tyckte att det var lite mysigt men mina barn var inte hemma...) rensat rabatter och räfsat singel men framför allt slipat bordet ovan, fyra stolar och grundmålat dem. Vi har haft det bordet som köksbord ett bra tag men det har sett för förfärligt ut. Det är konstigt vad ögonen kan vänja sig. Nu fick jag äntligen "ändan ur vagen" och målade det vitt . Jag skulle faktikst kunna tänka mig att ha det i den träfärgen som var men att fräscha upp möblerna men det är lite klurigare. Då måste man hitta rätt nyans på brun lasyr. Det kan bli väldigt snyggt men det kan också bli väldigt fult om man väljer fel nyans... Jag ska ta nya bilder på möblemanget när det står på plats i köket igen.

På loppisen köpte jag föresten ett gammalt, stort och pampigt stafli för 40 kr som hittat som jag har ställt med en tavla på ute i pergolan. Jag hittade även gammla tavlor som jag gillade som jag tänkte att lämna in och få satt på ny persportå (vet i tusan hur det stavas...) Det kan nog bli bra. Det är svårt men konst men detta är ett bra sätt att få något snyggt på väggarna som inte kostar skjortan. Att sedan göra små grupperingar med tavlor är inte helt lätt, det krävs lite talang för det som jag dessvärre misstänker att jag inte har men jag ska prova. Jag köpte även en gammal kälke för 100 kr som kanske var lite onödig men det var en sån riktigt gammal som jag inte kunde motstå.

Imorgon ska vi åka på en liten minisemester till en liten ö i småland. Vi ska bo ca 10 familjer på typ en lägerskola. Det är nog inte så flott men det ska bli mysigt att umgås och att padla kanot och bada och grilla över öppen eld m m. Jag har inte packat en pinal så jag får upp tidigt i ottan och packa men jag har en duktig man som har tvättat all tvätt så att det finns rent i alla fall.

Det ska bli superhärligt!

 

Senast ändrad den

Charlotta är gift, har två barn och bor i en villa i Skåne. Hon älskar att blogga, vara med där det händer, umgås med goda vänner, fixa med villan, trädgårdsarbete, läsa fina inredningsmagazin och att sy. Hon är dessutom en duktig fotograf och tokgillar Sovtex produkter. Charlotta har dessvärre slutat som bloggare på sovtex och därmed får vi inte fler fina inlägg från henne.