Sovtex AB - Home
Köp innan kl 15 skickas samma dag!
(Gäller lagervaror)

Sovtex Blogg

En blogg om inredning, produkter & tävlingar.

 • Hem
  Hem Här hittar du alla blogginlägg på sidan.
 • Kategorier
  Kategorier Visar en lista på kategorier från denna blogg.
 • Bloggare
  Bloggare Sök efter din favorit bloggare på sidan.
 • Arkiv
  Arkiv Visar en lista på de senaste blogginläggen.
 • Logga in
  Logga in Inloggningsformulär
Postad av den in Vardag och fest
 • Teckensnitts storlek: Större Mindre

Utan ratt och pedaler i 110 km i timmen

Min dotter fyller inom kort 16 år. Denna ålder innebär inte bara ett enormt klädkonto, dyra presentönskningar, energidrycker, sena nätter, taxikörning, sovmorgon till 16 och pojkvän utan det är också dags för övningskörning. På torsdag ska vi tillsammans på handledarkurs på körskolan. Vad hände, hon var ju nyss 4 år och alldeles strax ska hon köra bil i 110 på motorvägen! Med mig bredvid utan ratt och pedaler!

Undrar vad som förväntas av mig på den här handledarkursen. Kanske ett test för att se vad man minns? Lite läskigt faktisk, kanske måste googla det här! Innan kursstart!

När det var dags för mig att övningsköra blev det naturligt att det blev pappa som blev ansvarig då min mamma nog hade varit för nervös. Om min pappa var mer lämpad vet jag inte. Jag minns när vi skulle ge oss iväg sådär i början och han i passagerarsätet hade satt sig i en något obekväm ställning. Ena handen greppade handbromsen och den andra höll i handtaget som satt i taket. I någon slags framåtlutad ställning utan bälte tyckte han att vi skulle rulla iväg. Det kändes sådär! Han ville väl snabbt kunna kasta sig ut om han märkte att det barkade åt fel håll!

Ser med blandade känslor framemot min och dotterns övningskörande tillsammans!

Tut tut! Härlig helg alla!

ovningkor

Senast ändrad den

Pernilla är en soldyrkande frisk fläkt med otrolig vinnarskalle. På vintern blir det mycket innebandy och på sommaren tillbringas mycket tid ute i naturen, gärna rullandes i ett par rollerblades. Helgerna tillbringas oftast på en gokartbana hejandes på duktiga sonen.