Sovtex AB - Logo
Köp innan kl 15 skickas samma dag!
(Gäller lagervaror)
 • Hem
  Hem Här hittar du alla blogginlägg på sidan.
 • Kategorier
  Kategorier Visar en lista på kategorier från denna blogg.
 • Bloggare
  Bloggare Sök efter din favorit bloggare på sidan.
 • Arkiv
  Arkiv Visar en lista på de senaste blogginläggen.
 • Logga in
  Logga in Inloggningsformulär
Postad av den in Vardag och fest
 • Teckensnitts storlek: Större Mindre

Uppdrag 06.15 en söndag.....tungt

Ideela krafter är häftigt tycker jag.

I helgen som gick var det gocarttävling på hemmabanan. Detta innebär att vi är många som måste hjälpas åt för att få det att fungera. Allt från att servera mat, kontrollera brandsläckare, besiktiga bilar, sköta tidtagning, agera flaggvakt till att ta emot förväntansfulla förare som vill anmäla sig och i slutet på dagen dela ut pokaler vid prisutdelningen. Roliga uppgifter, men det krävs att alla hjälper till.

När schemat kom och jag såg att jag hade fått ett pass som började 06.15 på söndagen kändes det lite tungt. Jag älskar sovmorgon, så att klockan ska ringa 05.30 en söndag tar emot. 06.15 var jag på plats. Vi var några tappra så tidigt, mer sovande än vakna tills frukost och kaffe hade serverats.

Sedan kom en efter en för att hjälpa till fram till 10.00 då alla var på plats. Så häftigt med denna uppslutning. Alla namn på listan kryssas allteftersom de anmäls och alla namn var strukna när tävlingen började på riktigt.

Det blev en helg med regn, sol, regn och sol. Till och med tillfällen då solen sken samtidigt som det regnade. Mycket meckande, stressade mekaniker och dyngsura funktionärer. En del avåkningar, snurringar och gräsiga gocartar. Paraplyn som fälldes upp och ner och regnställ som åkte på och av med jämna mellanrum.

Helgen med allt vad det innebar gick strålande och när jag lämnade området i söndagskväll vid 19 så kunde man knappt se att det hade funnits ett stort antal husvagnar, husbilar, vuxna, barn, djur och grillar.

Många människor har gjort sitt bästa för att skapa en lyckad tävling och det blev så bra. Härligt att få ingå i ett gäng med mycket glädje, skratt och ett härligt samarbete.

Denna helgen är det dags för gokarttävling igen, på annan bana, så inte som funktionär utan som åskådare denna helg.

Ideela-krafter

Ideela-krafter2

Senast ändrad den

Pernilla är en soldyrkande frisk fläkt med otrolig vinnarskalle. På vintern blir det mycket innebandy och på sommaren tillbringas mycket tid ute i naturen, gärna rullandes i ett par rollerblades. Helgerna tillbringas oftast på en gokartbana hejandes på duktiga sonen.