Sovtex AB - Logo
Köp innan kl 15 skickas samma dag!
(Gäller lagervaror)
 • Hem
  Hem Här hittar du alla blogginlägg på sidan.
 • Kategorier
  Kategorier Visar en lista på kategorier från denna blogg.
 • Bloggare
  Bloggare Sök efter din favorit bloggare på sidan.
 • Arkiv
  Arkiv Visar en lista på de senaste blogginläggen.
 • Logga in
  Logga in Inloggningsformulär
Postad av den in Vardag och fest
 • Teckensnitts storlek: Större Mindre

Spara dagen

Jaha, då har vi fått ett datum att spara. Min lillebror ska gifta sig. Före båda sina storasystrar! Det ska bli så kul att gå på bröllop. Bröllop är för mig förknippat med härlig stämning, mycket god mat, fest och skratt i många timmar. De är kul att göra sig extra fin och kanske till och med handla en ny klänning.

Sist vi var på bröllop, vilket var ett riktigt fint med klädkod aftonklänning, hände det som inte får hända. Vi hade precis kommit till restaurangen och bjöds på champagne medan vi väntade in brudparet. Jag hade en jättefin, lång, blå klänning. Där står vi, många människor med varsitt glas champagne. Min sambo och jag vänder oss samtidigt och hans glas hälls ut över mig. Från halsen och ner har jag plötsligt en blöt fläck. Ska man skratta eller gråta? Åka hem eller stanna? Så här i efterhand kan man skratta åt det men när jag stod i ett blåshål jag hittade för att torka skrattade jag inte!

Tur att drycken inte var färgad då fläcken inte syntes efter blåshålshalvtimmen! Kvällen blev riktigt lyckad med god mat, roliga tal och dans till liveband. Det fanns EN engelsktalande gäst på ca 100 och han fick platsen bredvid mig. Ja, sådant löser sig ju längre in på kvällen man kommer även om det känns nervöst till en början.

Jag längtar så till bröllopet och har börjat leta klänning!

 

bröllop

Senast ändrad den