Sovtex AB - Logo
Köp innan kl 15 skickas samma dag!
(Gäller lagervaror)
 • Hem
  Hem Här hittar du alla blogginlägg på sidan.
 • Kategorier
  Kategorier Visar en lista på kategorier från denna blogg.
 • Bloggare
  Bloggare Sök efter din favorit bloggare på sidan.
 • Arkiv
  Arkiv Visar en lista på de senaste blogginläggen.
 • Logga in
  Logga in Inloggningsformulär
Postad av den in Vardag och fest
 • Teckensnitts storlek: Större Mindre

Semesterreflektioner

Nu är jag åter från min semester (om ni undrar vart jag har varit)! Jag är inte riktigt van vid att åka bort eller utomlands på semester, och trivs i all ärlighet nog bättre hemma. Det lite kyligare svenska vädret trivs jag bra i och plågas mest i gassande sommarsol.

Och visst finns det mycket att göra i Sverige, betydligt billigare än att åka utomlands dessutom? Vi har vackra kuster, fantastiska landskap och trevlig shopping!

Själv får jag inte tummen ur mer än att åka till Lisseberg, och trots att detta ju är fantastiskt roligt måste jag säga att en av de roligaste och mest givande dagarna under min semester var väldigt annorlunda och ganska udda.

Mina föräldrar har nyligen flyttat till nytt hus och på tomten finns en liten bod för redskap, cyklar osv. Jag och min pappa skulle styra upp lite i boden och få plats med saker bättre då jag vid innerväggen av boden ser en dörr på var sida. Jag tänker inte mer på detta men när jag kliver utanför för att slänga något gammalt bråte ser jag de gamla gångjärnen på utsidan av boden. Dessa sitter ca 1m från baksidan av boden och jag frågar min pappa vad som finns på baksidan av boden.

Jag får till svar att där är lite gammalt bråte som ska rensas bort och jag frågar om där är ett "instick" på baksidan, typ som en vedförvaring, men det känner han inte till.

Jag går runt baksidan, ett ganska trångt utrymme mellan busken till grannen och boden, och hittar till min förvåning en dörr. Min första tanke är direkt "här ligger liken..." men öppnar dörren och till min förvåning hittar  jag...

Ett utedass!

Mina föräldrar hade ingen aning om detta och jag kan inte minnas att det stått med i beskrivningen hos mäklaren. Vi bestämmer oss kvickt att detta behöver vi inte ha kvar och vi har hellre de extra ca 2kvm till utrymme.

Resten av dagen spenderade jag med att riva väggar, flytta dörrar för att slutligen ha en uppfart fylld med bråte och mer plats i boden. Väldigt roligt och väldigt givande, man kände verkligen att man hade fått något gjort - och jag fick umgås med min familj!

Har du gjort något lite "annorlunda" på semestern? Kommentera gärna och dela med dig av din semester!

Här ser man utedasset när skiljeväggen blivit riven.

utedass

Senast ändrad den

Skämtsam älskare av teak, teknik och cigarrer. Älskar retromodern inredning gärna blandat med klassiska och moderna inslag; en Eames DSW ser ruskigt bra ut tillsammans med mönster från sekelskiftet!