Sovtex AB - Logo
Köp innan kl 15 skickas samma dag!
(Gäller lagervaror)
 • Hem
  Hem Här hittar du alla blogginlägg på sidan.
 • Kategorier
  Kategorier Visar en lista på kategorier från denna blogg.
 • Bloggare
  Bloggare Sök efter din favorit bloggare på sidan.
 • Arkiv
  Arkiv Visar en lista på de senaste blogginläggen.
 • Logga in
  Logga in Inloggningsformulär
Postad av den in Vardag och fest
 • Teckensnitts storlek: Större Mindre

Om jag vill vara fadder…..JAA självklart

Min bror och hans fru har fått sitt andra barn, en kille till. En underbar, glad och fantastiskt söt liten kille. Det är snart dags för namnkalas då de har valt att inte döpa i kyrkan. Jag fick frågan om jag ville vara fadder. JAA, självklart vill jag vara det. Vilken ära!

Tiden har gått så snabbt, från ett litet hjälplöst knyte till en go kille som är med och alltid glad. När man är med dessa små godingar blir man verkligen påmind om att vara i nuet, vilket jag behöver påminnas om då och då. Jag har annars lätt för att vara två steg före i planering med nästa sak som ska göras.

Mat, fika, släkt, vänner, bus, jag längtar! Jag funderar på tal, något borde jag säga. Lite lätt nervöst men ett måste tycker jag. Present ska inhandlas. Till hans storebror blev det en barnfåtölj och sångbok. 

Vi har många bra förslag till presenter för barn i vårt sortiment.

Nedan följer förslag på små kit, perfekta presenter till de mindre, vid dop, kalas eller andra trevligheter där present ska med.

Under varje bild hittar du artiklarna. Lycka till med presentval! Snart ska jag hem och skriva det perfekta namnkalastalet. Trevlig helg önskar jag er alla!

Här hittar ni alla barn och babytillbehör!

barnsängen

Eco Lakan Spjälsäng

Woods Påslakan Spjälsäng Petrol

Luftig Gallerfilt Vitdukning

Skummis Babymugg Grå

Skummis Melaminset Grå

Fairytale Matsalsdyna Petrol

 

bad

Badleksaker Filurer

Badrumsmatta Barn Dinosaurier

Badcape Moln Blå

 

moln

Moln Mössa Blå Eco

Moln Collegetröja Blå Eco

Eco Moln Bomullsfilm Blå

Senast ändrad den

Pernilla är en soldyrkande frisk fläkt med otrolig vinnarskalle. På vintern blir det mycket innebandy och på sommaren tillbringas mycket tid ute i naturen, gärna rullandes i ett par rollerblades. Helgerna tillbringas oftast på en gokartbana hejandes på duktiga sonen.