Sovtex AB - Logo
Köp innan kl 15 skickas samma dag!
(Gäller lagervaror)
 • Hem
  Hem Här hittar du alla blogginlägg på sidan.
 • Kategorier
  Kategorier Visar en lista på kategorier från denna blogg.
 • Bloggare
  Bloggare Sök efter din favorit bloggare på sidan.
 • Arkiv
  Arkiv Visar en lista på de senaste blogginläggen.
 • Logga in
  Logga in Inloggningsformulär
Postad av den in Vardag och fest
 • Teckensnitts storlek: Större Mindre

Kvarglömd pistol i handskfacket

Det är klart att bilen också måste servas, men när en eller ännu värre flera lampor börjar lysa på instrumentbrädan är det inga positiva känslor som kommer över mig. Jag kopplar ihop det med tråkiga utgifter. Men men, nu var det dags så i morse strax innan 07.00 nådde jag bilverkstaden.

Bilen blev inlämnad och jag hade blivit lovad lånebil. Läskigt! Det kommer en kille inrullande i en stor jeep. Hoppas att det inte är den, hinner jag tänka innan jag får infon  - Där kom din lånebil. Jag hoppar in och inser att det är en automatare. Ett antal år sedan jag körde detta sist. Jag fick rätt på stolen, råkade starta vindrutetorkaren och hastigheten både ökades, sänktes och framrutan fick en dusch innan jag lyckades stänga av den. Jag kom fram till jobbet, allt frid och fröjd.

Jag minns när min förra bil var på service. Jag hade fyllt den med plastsopor. Min plan var att köra förbi återvinningsstationen innan bilverkstaden. En stressig morgon, barn som skulle lämnas och lunch som skulle packas resulterade i att soporna åkte med i bilen till verkstaden. Ni vet hur sopor kan lukta efter en varm dag i bilen!

När jag sedan hämtade ut bilen och skulle lägga tillbaka serviceboken som hade plockats fram och lagts på passagerarplatsen hittar jag en pistol i handskfacket. Just det, jag kom på att jag hade lagt den där. En pistol som vi köpt på High Chaparall som ser rätt så verklighetstrogen ut. Den hade hamnat där efter att ha medverkat vid en filminspelning på mitt förra arbete.

Jag kan fortfarande fundera på vad servicekillen hade för tankar om mig, en pistol i handskfacket och likdoft från bagaget!

Hoppas att samtalet om att min bil är färdig utan konstigheter kommer inom kort.

Bilservice

Senast ändrad den

Pernilla är en soldyrkande frisk fläkt med otrolig vinnarskalle. På vintern blir det mycket innebandy och på sommaren tillbringas mycket tid ute i naturen, gärna rullandes i ett par rollerblades. Helgerna tillbringas oftast på en gokartbana hejandes på duktiga sonen.