Sovtex AB - Home
Köp innan kl 15 skickas samma dag!
(Gäller lagervaror)

Sovtex Blogg

En blogg om inredning, produkter & tävlingar.

 • Hem
  Hem Här hittar du alla blogginlägg på sidan.
 • Kategorier
  Kategorier Visar en lista på kategorier från denna blogg.
 • Bloggare
  Bloggare Sök efter din favorit bloggare på sidan.
 • Arkiv
  Arkiv Visar en lista på de senaste blogginläggen.
 • Logga in
  Logga in Inloggningsformulär
Postad av den in Vardag och fest
 • Teckensnitts storlek: Större Mindre

Innebandy med chefen

Jag får inte riktigt ihop schemat för att hinna träna, förutom innebandy en gång i veckan. Jag har hört att jag bör prioritera annorlunda. Det ligger något i det men jag har inte lyckats ännu.

Viljan finns, musiklistor finns sparade på Spotify, jag har köpt nya löparskor och träningskläder men det räcker ju inte. Precis som då jag köper nya städartiklar och hoppas att huset ska hållas rent och lukta gott så inser jag att jag måste använda sakerna för att de ska ge resultat.

Innebandyn har dragit igång efter sommaruppehåll sedan i slutet av maj. Varje onsdag 20.00 börjar den och ca 20.10 har jag blodsmak i munnen. Jag tänker varje gång att jag borde ha gjort något för att förbättra konditionen mellan onsdagarna, men ikke. Vi är ett härligt gäng tjejer i blandade åldrar som träffas i byns gympasal. Riktigt kul är det. Svetten lackar, tempot är högt, mycket skratt och match på fullt allvar. Jag fick med mig chefen i onsdags. Jag tror att hon fick blodad tand.

Dagen efter vaknar jag ibland med träningsvärk. Jag tycker om träningsvärk, ett kvitto på att musklerna har fått arbeta. Det finns dock gånger då jag gärna hade sluppit den t ex när det gör så ont att jag fått backa nerför trappan för att undvika smärta i benen och har behövt "ramla" ner på toalettsitsen eftersom låren inte kan göra själva sätta-sig-rörelsen sakta.

 

innebandy

Senast ändrad den

Pernilla är en soldyrkande frisk fläkt med otrolig vinnarskalle. På vintern blir det mycket innebandy och på sommaren tillbringas mycket tid ute i naturen, gärna rullandes i ett par rollerblades. Helgerna tillbringas oftast på en gokartbana hejandes på duktiga sonen.