Sovtex Blogg

En blogg om inredning, produkter & tävlingar.

 • Hem
  Hem Här hittar du alla blogginlägg på sidan.
 • Kategorier
  Kategorier Visar en lista på kategorier från denna blogg.
 • Taggar
  Taggar Visar en lista på taggar som använts i bloggen.
 • Bloggare
  Bloggare Sök efter din favorit bloggare på sidan.
 • Arkiv
  Arkiv Visar en lista på de senaste blogginläggen.
 • Logga in
  Logga in Inloggningsformulär
Postad av den in Vardag och fest
 • Teckensnitts storlek: Större Mindre
 • Träffar: 571
 • 0 Kommentarer

Innebandy med chefen

Jag får inte riktigt ihop schemat för att hinna träna, förutom innebandy en gång i veckan. Jag har hört att jag bör prioritera annorlunda. Det ligger något i det men jag har inte lyckats ännu.

Viljan finns, musiklistor finns sparade på Spotify, jag har köpt nya löparskor och träningskläder men det räcker ju inte. Precis som då jag köper nya städartiklar och hoppas att huset ska hållas rent och lukta gott så inser jag att jag måste använda sakerna för att de ska ge resultat.

Innebandyn har dragit igång efter sommaruppehåll sedan i slutet av maj. Varje onsdag 20.00 börjar den och ca 20.10 har jag blodsmak i munnen. Jag tänker varje gång att jag borde ha gjort något för att förbättra konditionen mellan onsdagarna, men ikke. Vi är ett härligt gäng tjejer i blandade åldrar som träffas i byns gympasal. Riktigt kul är det. Svetten lackar, tempot är högt, mycket skratt och match på fullt allvar. Jag fick med mig chefen i onsdags. Jag tror att hon fick blodad tand.

Dagen efter vaknar jag ibland med träningsvärk. Jag tycker om träningsvärk, ett kvitto på att musklerna har fått arbeta. Det finns dock gånger då jag gärna hade sluppit den t ex när det gör så ont att jag fått backa nerför trappan för att undvika smärta i benen och har behövt "ramla" ner på toalettsitsen eftersom låren inte kan göra själva sätta-sig-rörelsen sakta.

 

innebandy

0

Kommentarer

 • Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar

Lämna kommentar

Gäst 2018-03-20 @ 11:03

Din Varukorg

Din varukorg är tom.

Kategorier

126 post(s)
56 post(s)
54 post(s)
frakt

Frakt
Frakt Sverige Fraktfritt
Gäller köp över 500kr 

100 kr Rabatt
på din nästa order när du handlar för 1000 kr.
Läs mer här.

Ordrar inkomna innan kl 14 skickas samma dag, gäller lagervaror.

14 dgr. ångerrätt.

Senaste Recensioner

5 STARS
Mycket behagligt material och väldigt skön passform. Ganska hög i linningen som bilden antyder - i jämförelse med många man idag finner i butik. Jag gillar dock detta. Säkerligen perfekt som underlinne och verkar inte \"rulla upp sig\" i nederkanten som många gör. Ser fram emot att använda dem mer och är även nyfiken på hur dessa produkter står sig i tvätten. Hoppas på bra kvalitet! Kommer garanterat handla igen.
5 STARS
Snygg och prisvärd, stämmer överens med bilden. Ganska tunn - men grovt tyg, fast ändå lent att gå på så att säga. Inte rivig. Passar perfekt som hallmatta för mig, och är mycket nöjd! Som enligt bilden är de ljusa ränderna inte kritvita, men lite naturvit. Inte för mörka så att det blir beige. Topp!
5 STARS
Jätte snygg och super nöjd!

Trygg e-handel

Trygg e-handel