Sovtex AB - Logo
Köp innan kl 15 skickas samma dag!
(Gäller lagervaror)
 • Hem
  Hem Här hittar du alla blogginlägg på sidan.
 • Kategorier
  Kategorier Visar en lista på kategorier från denna blogg.
 • Bloggare
  Bloggare Sök efter din favorit bloggare på sidan.
 • Arkiv
  Arkiv Visar en lista på de senaste blogginläggen.
 • Logga in
  Logga in Inloggningsformulär
Postad av den in Vardag och fest
 • Teckensnitts storlek: Större Mindre

Huvudsäkringen löste ut....en söndag

Då har jag kommit vidare till matrummet och installation av lampa. Lampan har hängt sladdlös ett tag, läs några veckor. Fjädrar har släppt, spridits och fångats in och häromdagen var det dags. Jag hade bett min pappa om hjälp. Efter många om och men, förlängning av lampsladd, skarvningar och så vidare skulle jag bara tända lampan. Det lät ett ovanligt högt klick vilket efterföljdes utav rop från barnens rum, -Vad hände, -Vad gör ni? Vi hade lyckats med bedriften att göra 2/3 av lägenheten strömlös. Vi lyckades inte få igång strömmen utan fick snällt låta lampan hänga där mörk.

Dagen efter ringde jag min hyresvärd, (skönt att bo i hyresrätt!) och berättade vad som hänt. De skulle komma och fixa huvudsäkringen vilken jag inte kunde nå själv. Den fixades så nu återstod ”bara lampfixet”.

Jag ville ju ha igång lampan så jag ringde min löparkompis som hade oanade elkunskaper. Han kom över med läsglasögon, kniv och skruvmejsel. Det tog ca 5 minuter sedan lös lampan både ovanför matrummet och lampan i dottern rum. Nu återstår, som ni kan se, bara någon slags fästanordning för sladden i taket.

Tusen tack Tomas! Jag ska låta dig komma först i löparspåret nästa gång!

lampa

Här hittar ni våra fjäderlampor

Senast ändrad den

Pernilla är en soldyrkande frisk fläkt med otrolig vinnarskalle. På vintern blir det mycket innebandy och på sommaren tillbringas mycket tid ute i naturen, gärna rullandes i ett par rollerblades. Helgerna tillbringas oftast på en gokartbana hejandes på duktiga sonen.