Sovtex AB - Logo
Köp innan kl 15 skickas samma dag!
(Gäller lagervaror)
 • Hem
  Hem Här hittar du alla blogginlägg på sidan.
 • Kategorier
  Kategorier Visar en lista på kategorier från denna blogg.
 • Bloggare
  Bloggare Sök efter din favorit bloggare på sidan.
 • Arkiv
  Arkiv Visar en lista på de senaste blogginläggen.
 • Logga in
  Logga in Inloggningsformulär
Postad av den in Säsong
 • Teckensnitts storlek: Större Mindre

Gör njutningen lättare!

Låter kanske som en lite erotiskt laddad titel på ett blogginlägg, men så är inte tanken!

Jag skulle nog kalla mig själv för en livsnjutare, sitter gärna på en balkong eller terrass och njuter av livets goda - allt från nypressad juice, till ädlare drycker och cigarrer.

När jag sitter på balkongen känner jag ofta att det är ju lite helt kul att behöva resa mig för att hämta mer dryck, och jag vill inte gärna ha en dryck som ska vara kall ute i värmen allt för länge!

Då tycker jag en Tappkransbehållare eller en vinkylare/champagnehink är perfekta lösningar! Fyll tappkransbehållaren med is och valfri dryck - kanske en frisk och svalkande mojito - och du har njutning så du inte behöver gå från härligheten!

Samma sak gäller vinkylaren eller champagnehinken, fyll den med is och lägg på dina favoritflaskor! Vill man snabba på kylprocessen så kan man lägga hälla på lite vatten och salt i isen, vilket får isen att kyla ytterligare bra! (häll dock inte salt i tappkransbehållaren om du inte vill att din dryck ska smaka salt ;))

Klicka på bilden nedan för att komma till vårt sortiment med kylare och hinkar!

dryckeskylare

Senast ändrad den

Skämtsam älskare av teak, teknik och cigarrer. Älskar retromodern inredning gärna blandat med klassiska och moderna inslag; en Eames DSW ser ruskigt bra ut tillsammans med mönster från sekelskiftet!