Sovtex Blogg

En blogg om inredning, produkter & tävlingar.

 • Hem
  Hem Här hittar du alla blogginlägg på sidan.
 • Kategorier
  Kategorier Visar en lista på kategorier från denna blogg.
 • Taggar
  Taggar Visar en lista på taggar som använts i bloggen.
 • Bloggare
  Bloggare Sök efter din favorit bloggare på sidan.
 • Arkiv
  Arkiv Visar en lista på de senaste blogginläggen.
 • Logga in
  Logga in Inloggningsformulär
Postad av den in Vardag och fest
 • Teckensnitts storlek: Större Mindre
 • Träffar: 589
 • 0 Kommentarer

Flygtur från hästryggen

Vi, jag och dottern har förmånen att vara hästskötare i ett stall inte så långt bort. Vi har varit där varje vecka i över 5 år. I stallet finns just nu tre hästar och ett gäng svalebo med ungar. Emellanåt duckar jag när svalorna skickligt kommer flygande på väg till sina bo med mat åt skrikande svaleungar.

Det är lite lättare att vara hästskötare när solen skiner, gräset är grönt, fåglarna kvittrar och vindarna värmer. Det finns gånger då det är lite jobbigare. Ett exempel är när hagen är en stor geggapöl, det är tungt att köra rullebör och risken att ramla baklänges i kämpandet för att få den i rullning är överhängande. Det har hänt! Snabbt gick det, plötsligt satt jag i en blandning av gegga och hästbajs, inget jag kan rekommendera.

Uppdelningen hos oss ser ut så här, jag mockar och dottern rider. Jag tror nog att jag drog nitlotten där! Det var längesedan jag red så bilden jag har framför mig, att jag smidigt galopperar över fälten, är nog inte verklig om jag nu efter alla dessa år hade gjort ett försök. Jag hade nog mer liknat en hösäck som okontrollerat håller ett krampaktigt tag i tyglarna för att undvika en flygtur.

Härliga omgivningar gör att det har blivit många långa promenader och joggingskorna har åkt på några gånger. Rundor i skog, över fält, åkrar och på stigen längs havet ger en känsla av frihet. Doften av stall, halm, hö och häst när stalldörren öppnas är oslagbar. Några mysiga timmar med dottern och hästar väntar.

Trevlig torsdag alla!

Stallet 

 

0

Kommentarer

 • Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar

Lämna kommentar

Gäst 2018-06-24 @ 11:04

Din Varukorg

Din varukorg är tom.

Kategorier

135 post(s)
61 post(s)
61 post(s)
frakt

Frakt
Frakt Sverige Fraktfritt
Gäller köp över 500kr 

100 kr Rabatt
på din nästa order när du handlar för 1000 kr.
Läs mer här.

Ordrar inkomna innan kl 14 skickas samma dag, gäller lagervaror.

14 dgr. ångerrätt.

Senaste Recensioner

5 STARS
Ursöt skylt som till 100% överensstämmer med hur det är hemma hos oss :)
5 STARS
Köpte detta till min pappa som tycker det är jättebra! Enklare när han ska bädda och så ligger det still. Skön kvalitet dessutom. Skall köpa till mig själv också.
5 STARS
Närmare hotellyx kommer man inte! Jag har haft svårt att hitta kuddar i hela mitt vuxna liv. Nu är jag bara så lycklig! Nacken har slutat värka och jag blir utvilad. Kombinerar med samma variant i 50x90 och lyckan är total :). Rekommenderas starkt så köp flera och skäm bort dig!

Trygg e-handel

Trygg e-handel