Sovtex AB - Home
Köp innan kl 15 skickas samma dag!
(Gäller lagervaror)

Sovtex Blogg

En blogg om inredning, produkter & tävlingar.

 • Hem
  Hem Här hittar du alla blogginlägg på sidan.
 • Kategorier
  Kategorier Visar en lista på kategorier från denna blogg.
 • Bloggare
  Bloggare Sök efter din favorit bloggare på sidan.
 • Arkiv
  Arkiv Visar en lista på de senaste blogginläggen.
 • Logga in
  Logga in Inloggningsformulär
Postad av den in Vardag och fest
 • Teckensnitts storlek: Större Mindre

Dags för piffet!

Dags att inreda de olika rummen i lägenheten. Alla, tror jag, möbler är på plats och det börjar bli dags för piffet. Det är det jag tycker är allra roligast.

Det har blivit en del montering. Första matstolen är kanske kul men när jag kom till den 8:onde och sista kände jag mig ganska trött på just stolar. Tur att montering av tv-bänk, matsalsbord, hyllor och annat återstod! Så här i efterhand känns det ok, men mitt i allt var googling utav monteringshjälp nära!

Även en gamingstol till sonen har vi fått ihop. Det var det, efter PS4, som var viktigast enligt honom att ha på rummet.

Min säng är på plats. Takfönstret ovanför är uppskattat en mörk kväll när stjärnorna går att se liggande i sängen. Jag har även lyckats se ett stjärnfall! Fönstret är inte lika uppskattat när man vaknar av ett ösregn med stora droppar smattrande mot rutan.

Mycket hos mig går i grått, svart och vitt. Rosa är inte min färg och har aldrig varit men gammelrosa har jag börjat tycka om mer och mer vilket nu syns i sovrummet! Det började med en tavla med en rosa detalj, för att sedan bli en matta, ett ljus och till sist prydnadskuddar i rosa.

Önskar er alla en härlig helg!

bäddning5   bäddning4

Artiklar på bilden:

Louise Kuddfodral Rosa

Fancy Kuddfodral Sammet Rosa

Chilla Kuddfodral Rosa

Waves Kuddfodral Sammet Rosa

 

Senast ändrad den

Pernilla är en soldyrkande frisk fläkt med otrolig vinnarskalle. På vintern blir det mycket innebandy och på sommaren tillbringas mycket tid ute i naturen, gärna rullandes i ett par rollerblades. Helgerna tillbringas oftast på en gokartbana hejandes på duktiga sonen.