Sovtex AB - Logo
Köp innan kl 15 skickas samma dag!
(Gäller lagervaror)
 • Hem
  Hem Här hittar du alla blogginlägg på sidan.
 • Kategorier
  Kategorier Visar en lista på kategorier från denna blogg.
 • Bloggare
  Bloggare Sök efter din favorit bloggare på sidan.
 • Arkiv
  Arkiv Visar en lista på de senaste blogginläggen.
 • Logga in
  Logga in Inloggningsformulär
Postad av den in Vardag och fest
 • Teckensnitts storlek: Större Mindre

Badkruka, jag?

Jag är en riktig badkruka. Jag kom precis på att jag inte har badat i havet alls denna sommar. Inte ett enda bad och det lär ju inte bli något heller då sommaren snart är förbi.

Var det bättre väder förr? Jag minns ju varma sommardagar då jag susade på cykel genom skogen till havet. Eller när vi bodde så nära att jag bara klädde mig i morgonrock och gick dit. Morgondopp och kvällsdopp hörde till vanligheten. Eller när mamma och pappa fick kalla upp mig och min syster eftersom läpparna var blå och vi skakade. Inget vi kände i jakten på att lyckas dyka perfekt i vågorna. Eller kan det varit så att jag inte var en sådan badkruka då?

Jag hoppas på bättre sommarvärme till nästa år!

Jag älskar havet så det har blivit en del kvällar där. Härliga kvällar där man kan följa solen tills den går ner och höra mer vågliga människor ta sig ett dopp. Vid min favoritstrand har de satt upp flera stora träfåtöljer där man lätt får plats tre stycken på varje. Där finns även kiosk, utegym, restauranger, hamn och lekplats. Där har det blivit ett antal kvällar med matsäck eller bara en glass.

Det är något med ljudet av vatten som slår mot strandkanten och att få följa solen tills den går ner som tilltalar mig. Jag kan sitta och titta och lyssna hur länge som helst.

Jag hoppas på fler kvällar vid favoritstranden!

Solnedgång

Senast ändrad den

Pernilla är en soldyrkande frisk fläkt med otrolig vinnarskalle. På vintern blir det mycket innebandy och på sommaren tillbringas mycket tid ute i naturen, gärna rullandes i ett par rollerblades. Helgerna tillbringas oftast på en gokartbana hejandes på duktiga sonen.