Sovtex AB - Home
Köp innan kl 15 skickas samma dag!
(Gäller lagervaror)

Stämning Doftpinnar Guld, Rökelse & Myrra

Pris: 219 kr
175 kr
Lev.art: K8988
Ean: 7340141004080
Finns i lager och kan skickas idag.

Doftpinnar från Klinta & Cos julkollektion "Stämning", med doft av guld, rökelse och myrra.

Kollektionen är speciellt framtagen för att inspirera tiden fram till jul och skapa den rätta stämningen. Förpackningen har ett fint julmotiv, och på ena sidan hittar man en julsång som man kan stämma upp i medan man julpyntar hemma!

Hur du använder doftpinnarna:

Du placerar pinnarna i behållaren med olja, önskar du mindre doft använder du färre pinnar och önskar du mer doft använder du fler pinnar och kanske lite oftare. Ett tips är att börja med en pinne, utvärdera och jobba dig fram till rätt antal för ditt behov. Du kan sedan låta pinnarna stå och verka utan underhåll tills oljan är slut.

Oljan brukar vara i ca 2-6 månader, men det beror mycket på hur många pinnar du använder, luftfuktighet och eventuellt drag.

Klinas doftpinnar har en naturlig och miljövänlig inriktning. Till skillnad från många andra tillverkare så är inte vätskan baserad på någon alkohol som doftbärare, Klinta använder istället en vegetabilisk olja med lika goda egenskaper, och man slipper den eventuella "alkoholiga" delen av doften. Oljan är baserad på sojabönan som är lättodlad, snabbväxande och förnyelsebar.

Pinnarna är tillverkade av en speciell typ av rotting med små kanaler som suger upp oljan och sprider doften i rummet.

Doft: Guld, Rökelse & Myrra.

Ingredienser: Bas, Sojabaserad vegetabilisk olja med eterisk olja eller doftolja.

Finns i storlek:

50 ml  
Klinta

Information om: Dofter
Typ
Doft Jul
Färg
Miljö
Vax
Essens
Varumärke Klinta