Sovtex AB - Home
Köp innan kl 15 skickas samma dag!
(Gäller lagervaror)

Klinta Doftpinnar Tomat & Vinbär

Pris: 199 kr
Lev.art: K0930
Ean: 7340141004639
Leverantör, förväntas skickas 2022‑07‑06.

Doftpinnar från Klinta & Co med doft av tomat och vinbär. Oljebaserad doft med rottingpinnar som sprider doften i rummet.

Hur du använder doftpinnarna:

Du placerar pinnarna i behållaren med olja, önskar du mindre doft använder du färre pinnar och önskar du mer doft använder du fler pinnar och kanske lite oftare. Ett tips är att börja med en pinne, utvärdera och jobba dig fram till rätt antal för ditt behov. Du kan sedan låta pinnarna stå och verka utan underhåll tills oljan är slut.

Oljan brukar vara i ca 2-6 månader, men det beror mycket på hur många pinnar du använder, luftfuktighet och eventuellt drag.

Klinas kollektion går i samma spår som deras ljus - de har en naturlig och miljövänlig inriktning. Till skillnad från många andra tillverkare så är inte vätskan baserad på någon alkohol som doftbärare, Klinta använder istället en vegetabilisk olja med lika goda egenskaper, och man slipper den eventuella "alkoholiga" delen av doften. Oljan är baserad på sojabönan som är lättodlad, snabbväxande och förnyelsebar.

Pinnarna är tillverkade av en speciell typ av rotting med små kanaler som suger upp oljan och sprider doften i rummet.

Doft: Tomat & Vinbär - Blandningen av övermogna svarta vinbär och syrliga tomater skapar en ganska stark och ibland överdådlig doftkompott. Men med toppnoter av vanilj och orkidé blir denna en ny favorit för alla som gillar sötsyrliga dofter. En perfekt påminnelse om sommaren när som helst på året.

Ingredienser: Bas, Sojabaserad vegetabilisk olja med eterisk olja eller doftolja.

Finns i storlek:

50 ml  
Klinta

Information om: Dofter
Typ Doftpinnar
Doft Bär
Färg
Miljö
Vax
Essens
Varumärke Klinta