Fel
 • JUser::_load: Unable to load user with id: 11033

Charlotta

En blogg om inredning, produkter & tävlingar.

 • Hem
  Hem Här hittar du alla blogginlägg på sidan.
 • Kategorier
  Kategorier Visar en lista på kategorier från denna blogg.
 • Taggar
  Taggar Visar en lista på taggar som använts i bloggen.
 • Bloggare
  Bloggare Sök efter din favorit bloggare på sidan.
 • Arkiv
  Arkiv Visar en lista på de senaste blogginläggen.
 • Logga in
  Logga in Inloggningsformulär
Postad av den in Inredning
 • Teckensnitts storlek: Större Mindre
 • Träffar: 4384
 • 2 Kommentarer

Vilken helg säger jag bara!

 Jag har inte gjort som på denna bilden och legat på latsidan, denna härliga helg!

Det började med att jag gick på ett av mina barns underbara skolavlslutning i kyrkan i fredags. Det var stämningsfull sång och glada vackra barn! Jag blev så sentimental och lycklig av " Den blomster tid" och alla andra klassiska sommarvisor!

Sedan har det varit hårt men härligt arbete vid hemmet! Vi har börjat måla om vårt hus och de har fixats i rabatter. Vårt hus har många färger men nu ska det bli VITT!

Här är lite inspirationsbilder, dock inte från mitt hus... Här är ett mycket fräckare hus som kan vara lite kul att titta på. Om jag skulle få välja ett hus fritt utan att tänka på några pengar så skulle jag hellre välja en stor gammal patriciervilla men det är klart jag skulle nog trivas bra i detta huset också...

Sedan tog jag som sagt ett bra tag i några rabatter också! Jag tog inga foton på min trädgård men jag hämtar inspiration på nätet och hemma hos vänner som är duktiga på "trädgårdsinredning". Jag tycker om kombinationen av böljande former och raka linjer i trädgården. Jag tycker även att det är fint med att blanda lite olika material som tex trä och sten. En sådan metallkula som man kan se lite längre ner på bilderna skulle jag så gärna vilja ha i min trädgård!

När jag rensade rabatterna tidigare idag hörde jag min snart 6-åriga dotter svara i telefonen. Det var uppenbarligen någon som sökte mig och frågade vad jag gjorde, min söta dotter svarade:

-"Hon är ute och sår ogräs".... hahaha... ganska gulligt tyckte jag, en något partisk mamma...

 

 Bilderna har jag lånat ifrån www.mosterstradgård.blogspot.com och www.design4you.com 

0

Kommentarer

 • Gäst
  sarina fredriksson 2011-06-21 @ 20:19

  Vilka härliga bilder!! :)

  Är ute efter hissgardiner, såg att ni hade massa fina som skulle passa i vårt snart nyrenoverade shabby chic allrum/matsal.

  Tyvärr så är våra fönster för breda, 185cm.

  Har du nått bra förslag till mig som kan nada om gardiner? Det jag vill ha är iaf hissgardiner till två av fönstrena...

  Ni specialsyr inte?

  Mvh sarina fredriksson

 • Gäst
  Charlotta Nildén 2011-06-22 @ 09:43

  Hej Sarina
  Vad roligt att du gillar våra hissgardiner :D Jag tycker också om dem! Vi specialsyr dessvärre inte. Men jag ska höra med vår produktansvariga om hon har någon annan bra lösning eller förslag till dig! Vi återkommer i denna frågan.
  Ha de gott så länge/ Charlotta Nildén

Lämna kommentar

Gäst 2018-06-25 @ 04:10

Din Varukorg

Din varukorg är tom.

Kategorier

135 post(s)
61 post(s)
61 post(s)
frakt

Frakt
Frakt Sverige Fraktfritt
Gäller köp över 500kr 

100 kr Rabatt
på din nästa order när du handlar för 1000 kr.
Läs mer här.

Ordrar inkomna innan kl 14 skickas samma dag, gäller lagervaror.

14 dgr. ångerrätt.

Senaste Recensioner

5 STARS
Ursöt skylt som till 100% överensstämmer med hur det är hemma hos oss :)

Trygg e-handel

Trygg e-handel