Sovtex AB - Logo
Köp innan kl 15 skickas samma dag!
(Gäller lagervaror)
 • Hem
  Hem Här hittar du alla blogginlägg på sidan.
 • Kategorier
  Kategorier Visar en lista på kategorier från denna blogg.
 • Bloggare
  Bloggare Sök efter din favorit bloggare på sidan.
 • Arkiv
  Arkiv Visar en lista på de senaste blogginläggen.
 • Logga in
  Logga in Inloggningsformulär
Postad av den in Inredning
 • Teckensnitts storlek: Större Mindre

Möt designern bakom nya mönstret prickig

Den unga begåvade designern Marina Haikara på Färg&Form har nu bland annat designat ett mönster Prickig som väntas bli en ny klassiker tillsammans med deras redan så populära MOLN-serie.

Marina Haikara  


Marina bor med sin sambo i en lägenhet i Örebro och har tidigare arbetat som grafisk formgivare, bland annat i eget företag. Idag är hon anställd på Färg&Form som marknadskommunikatör och står alltså även bakom ett par av höstens nyheter från Färg&Form.

Marina tycker om att göra om hemma och bädda med nya sängkläder eller att byta ut kuddarna i soffan. Hon säger också att det finns många spännande nyheter på gång från Färg&Form från andra väldigt duktiga formgivare så det finns en hel del att se fram emot.

 Privat använder Marina både Gunila Axéns MOLN-mönstrade bäddset och hennes egna prickiga. Hon tycker också att det är väldigt mysigt att tända ljus nu när det börjar bli lite mörkt, så hon har Färg&Forms nya ljuslyktor överallt hemma.

Marina har också ritat formen på Färg&Forms nya glas- och grytunderlägg som finns i Färg&Forms HOME-sortiment, och tycker det skulle vara kul att göra något med ett mer grafiskt mönster i fina färger nästa gång.

  Glasunderlägg 
Senast ändrad den

Ulrika är en kvinna i sina bästa år som älskar sin familj, sitt ombonade hem, att springa tills hon stupar och att resa. När andra varvar ner med en god bok går hon ut och luktar på blommorna likt Ferdinand i sin prunkande trädgård, gärna i sällskap av familjens hund som alltid är med varhelst familjen befinner sig.

Författarens senaste inlägg