Sovtex Blogg

En blogg om inredning, produkter & tävlingar.

 • Hem
  Hem Här hittar du alla blogginlägg på sidan.
 • Kategorier
  Kategorier Visar en lista på kategorier från denna blogg.
 • Taggar
  Taggar Visar en lista på taggar som använts i bloggen.
 • Bloggare
  Bloggare Sök efter din favorit bloggare på sidan.
 • Arkiv
  Arkiv Visar en lista på de senaste blogginläggen.
 • Logga in
  Logga in Inloggningsformulär
Postad av den in Baby och barn
 • Teckensnitts storlek: Större Mindre
 • Träffar: 222
 • 0 Kommentarer

Hur klär man sitt barn i vagnen på sommaren?

mammabloggen

Det är så roligt att jämföra denna graviditet med min första graviditet.

Under första graviditeten blev jag sjukskriven rätt tidigt pga foglossning. Redan från vecka 15 fick jag gå från jobbet, nu sitter jag här i vecka 31 och kämpar på. Skillnaden är enorm då det är två olika arbeten också. Jag sitter på kontor nu medan jag stod i butik i 10 h/dag förra gången.

Första gången hade jag stenkoll på allt, planerade allt till det yttersta. Men då hade jag också mer fritid. Denna gången har jag inte ens kommit till tankarna med att behöva packa BB-väskan. Det slog mig igår. Ungen lär ju behöva kläder. 

Jag får rota fram lite "gamla" kläder som storebror har haft, men jag har även inhandlat lite nytt. 

Jag har funderat mycket på hur man ska klä sin bebis mitt i sommaren. Man vet ju aldrig hur vädret blir i Sverige. Samtidigt så kan inte en bebis reglera sin kroppsvärme själv.

Men min tanke är en skön frottéhandduk under lakanet ifall det skulle hända en liten olycka i liggdelen. Plastad frotté i vagnen kanske blir lite väl hett, men funkar bra i sängen på natten. Sedan har jag införskaffat mig en gallerfilt. Den värmer bebisen på vintern och svalkar på sommaren. Eftersom det är små hål i filten är risken för kvävning liten om den skulle få filten över sig av någon anledning. Vilket känns tryggt för mig som mamma eftersom jag hade panik var och varannan minut med storebror att han skulle få filten över sig och kvävas. Hade jag vetat om det här med gallerfilt då hade jag kunnat slappna av på ett helt annat sätt! 

Blir det riktigt varmt får han ligga i blöja med sin filt, men blir det kyligare får han självklart ha på sig något annat också. Hur klär ni era bebisar i vagnen?

gallerfilt

 

0

Kommentarer

 • Inga kommentarer än. Var den första att lämna en kommentar

Lämna kommentar

Gäst 2017-06-25 @ 05:21

Din Varukorg

Din varukorg är tom.

Kategorier

16 post(s)
99 post(s)
25 post(s)
37 post(s)

Frakt
Frakt Sverige Fraktfritt
Gäller köp över 500kr 

100 kr Rabatt
på din nästa order när du handlar för 1000 kr.
Läs mer här.

Ordrar inkomna innan kl 14 skickas samma dag, gäller lagervaror.

14 dgr. ångerrätt.

Senaste Recensioner

5 STARS
Helt underbar gardinkappa! En ren kvalitetsdröm, som satte punkten över I:et, i mitt nyrenoverade kök, i shabby chic-stil.
5 STARS
Precis vad jag var ute efter. Lika fina på bild som i verklighet.Jättenöjd.
5 STARS
Rekommenderas - färg och kvalitet väl i klass med betydligt dyrare tyg

Trygg e-handel

Trygg e-handel